maanantai 15. tammikuuta 2018

Kutsuista

Mä rakastan askartelua ihan hirveesti, mutta mä olen myös todella kärsimätön ja ehkä vähän aikaansaamatonkin. Siispä päätin jo aika heti hääsuunnitelmien alussa, että minähän en askartele meidän kutsukortteja.

Onhan siinä varmasti tunnelmansa, miettiä materiaalit ja sitten hössöttää ja näprätä kortteja yhdessä ystävien ja sulhasen kanssa. Kuulostaa kyllä mukavalta, mutta liikaa stressiä ja paineita mun makuuni.

Aluksi mietin tehtäiskö meidän kihlakuvista jokin kaunis kuvallinen kutsukortti, kun meillä kerta on niin kauniita kuvia. Kokeilin ja mallailin semmoisia ifolorissa ja vistaprintissä.

Kuitenkin meidän maalaisromanttisiin-puuseppien häihin sopi paremmin koivukuvio. Näin vistaprintissä aivan ihanan korttipohjan ja ihastuin siihen heti. J antoi mulle kokonaan vapaat kädet kutsujen tekemiseen, joten tein ihan mitä vaan halusin.

Tammikuun ensinmäisellä viikolla istuin muutaman tunnin tietokoneella kirjastossa ja tein meille lahjalistan nettiin ja tilasin kutsut.

Lahjalistaa me oltiin Jn kanssa mietitty yhdessä jonkin aikaa ja listattu asioita mun puhelimen muistiinpanoihin. Sen listan sitten kirjoitin lahjalista.nettiin. Ei mitään kovin isoja lahjoja, mutta meille merkityksellisiä. Voit käydä katsomassa meidän lahjalistan täältä:

Kutsukortit tein vistaprintissä ja siitä kahden viikon päästä, eli tänään, postimies toi mulle ne paketissa ovelle asti! Se oli hienoa!
Ja tässä ne nyt ovat!! (Hieman sensuroituna)
Kortti on siis yksipuolinen ja tässä on kaksi korttia vierekkäin, vasemmalla etupuoli ja oikealla nurjapuoli. Tulitikkuaski kokovertailun vuoksi tuossa.

Ne on aivan ihanat!! Ihastuin tähän koivunkuori-tyyliin niin kovasti, että tilasin samalla muutaman muunkin jutun.
Pienemmissä korteissa on pelkästään logo kummallakin puolella, isommassa kortissa on myös logot mutta toisella puolella lukee myös tuo Pöytä. Meille tulee vain kaksi pöytää, joten voisihan noita hyödyntää siihenkin. Mietin sitä vielä. 
Ehkä menun tai ohjelman voisi laittaa tommoiseen? Mietin sitäkin vaihtoehtoa vielä.

Huomasin juuri että nirjalla puolella on ihan pikkuruinen kirjoitusvirhe, mutta ehkä se tekeekin kutsuista vähän rennommat. Meidän juhlat kun tuleekin olemaan todella pienet ja rennot.

Huomenna töiden jälkeen käyn ostamassa kasan postimerkkejä ja päästään Jn kanssa kirjoittamaan osoitteita kirjekuoriin.
Valitsin vain ihan tavalliset valkoiset kuoret (koska ne oli ilmaiset) koska en nyt halunnut niihin mitään erikoista.

Eli meidän kutsukortit lähtee vieraille kun meidän häihin on vajaa kolme kuukautta. Ehkä hitusen myöhemmin kun haluaisin, mutta joulukiireet esti korjastossa käynnin ja kutsujen tekemisen. Noh onhan tämä hyvä näinkin.

Saas nähdä mitä ystävät ja perhe ajattelee kun näkevät kortit!! Kerron teille sitten! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti